Over ons

Vloerverwarming specialisten met als partner Noordegraaf Thermovloeren B.V. heeft een rijke historie met vele duizenden gerealiseerde projecten.
Sinds de oprichting in 1989 zijn we uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf dat kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Vloerverwarming had bij de start van het bedrijf geen goede naam. Er werden niet zuurstof diffuus dichte vloerverwarming buizen gebruikt, de montage was gebrekkig en tijdrovend en de regeling liet veel te wensen over. Noordegraaf is begonnen met het schrijven van lesboeken voor de installatie-sector. Heel veel huidige installateurs hebben hun kennis opgedaan uit de lesboeken van Noordegraaf!

In de loop van de jaren werden veel innovaties bedacht en ontwikkeld.
Zo werden montageprofielen bedacht van geregenereerd kunststof waardoor het arbeid intensieve vlechten aan dure bindnetten niet meer nodig is. Ook werd een droogbouw systeem ontwikkeld waardoor vloerverwarming gemaakt kan worden op vloerdelen op een houten balklaag, een systeem voor voorzet wanden met wandverwarming in hout skelet bouw en een vloerverwarming systeem voor geluid isolerende dekvloeren.
We blijven doorgaan met het bedenken hoe het anders en beter kan en laten ons graag inspireren door Uw vragen.

Wij adviseren gratis en vrijblijvend over de mogelijkheden in Uw situatie !